4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Çaykur Rize'de moraller bozuk

Çaykur Rizespor'da son 2 haftada Galatasaray ve Gençlerbirliği maçlarında alınan farklı mağlubiyetler ve yenilen toplam 9 gol moralleri bozdu.

Kulüp Basın Sözcüsü Aykut Ferah, son 2 haftada alınan farklı mağlubiyetlerin üzücü olduğunu ancak kısa sürede toparlanacaklarına inandıklarını söyledi. Ligin ikinci yarısının ilk haftasında kendi sahalarında Galatasaray ile karşılaştıklarını ve bu maça da iyi başladıklarını ifade eden Ferah, "Oyuna çok iyi başlamıştık. İkinci golden sonra oyunun dengesi değişti. İyi mücadelemize rağmen 5 gol yedik. Gençlerbirliği maçı da benzer bir maç oldu. Oyun olarak iyi başlamamıza rağmen devamını getiremedik. Ancak alınan kötü sonuçların mazereti olamaz" dedi.

Teknik heyet ile görüştüklerini ve bir rapor istediklerini kaydeden Aykut Ferah, "Böyle gitmeyecek, gereken neyse yapılacak. Biz kadromuza güveniyoruz. Geçtiğimiz yıl da ikinci yarıya böyle başlayıp sonra toparlamıştık. Sonuçta 21 puanı bu takım aldı. Biz inançlıyız. Hedefimiz halen ligi ilk 10 içinde bitirmek" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2008 Pazartesi 15:35:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?