4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Çaykur Rizespor çok hırslı

Bank Asya 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Metin Diyadin, 34 haftalık zorlu maratonun hafta sonunda başlayacağını belirterek, ''Hazırlık dönemi, çalışmalar, her şey yalan. Gerçekler Güngören Belediyespor maçı ile başlıyor. Gerçek gücümüz, her şey bu maçta ortaya çıkacak. Bu maçla lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Süper Lige yükselme mücadelesinde ilk hafta seyircimiz önünde galibiyete ihtiyacımız var'' dedi.

Diyadin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bank Asya 1. Lig'den Süper Lige yükselmenin çok zor olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

''Şehir ile oyuncuların bütünleşmesi çok önemli. Taraftarımız küme düşmüş takımlarına kırgın olabilirler. Fakat, dibe vurmak olduğu kadar yukarı çıkmak da vardır. Taraftar ile her yerde camianın, takımın bütünleşmesi gerektiğini düşünüyorum. Süper Lig için bu gerekli. Geçmişin acısını bize yaşatmalarını istemiyorum. Bizim yanımızda olmaları gerektiğini düşünüyorum. Taraftar bizim yanımızda olursa çok güzel şeyler yaparız.''

Diyadin, sakatlıkları devam eden Ali Sakal ve İlhan'ın Güngören Belediyespor maçına yetişmelerinin zor olduğunu sözlerine ekledi.

A.A
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2008 Çarşamba 11:19:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?