4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Çaykur Rizespor Lig'e galibiyetle başladı

Çaykur Rizespor, Bank Asya 1. Ligi'nin ilk haftasında evinde ağırladığı Güngören Belediyespor'u 3-2 mağlup ederek lige 3 puanla başladı.


Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Güngören Belediyespor Teknik Direktörü Turhan Özyazanlar, iyi bir futbol sergileyemediklerini belirterek, "Rize, sadece bizim için değil herkes için zor bir deplasman. Bu ligin tecrübeli bir ekibi olmamıza rağmen ilk maçımızı Çaykur Rizespor ile yapmamız bir handikaptı. Yenilmek bizim adımıza iyi bir şey değil. Pek tatmin edici oynadığımızı da söyleyemem" dedi.


Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Metin Diyadin ise, kazanmayı hak eden tarafın kendileri olduğunu ifade ederek, "Oyun, bariz bir şekilde bizim üstünlüğümüz ile geçti. İlk yarı bir frikikleri oldu. Onun dışında kaleye gelen bir topları olmadı. Bizim ise bir çok pozisyonumuz vardı. Oyuncularımın temposu, kazanma arzusu maçın sonuna kadar iyiydi. Hepsini kutluyorum" diye konuştu.


Çaykur Rizesporlu futbolculardan Erman, kazandıkları için mutlu olduklarını kaydederek, "İlk maçlar her zaman zordur. Bugün bunu yaşadık. Zor bir müsabaka oldu. 3 puanla başlamak bizim için gerçekten çok önemliydi. 3 puan ile başladığımız için çok mutluyuz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2008 Pazartesi 09:32:12
Güncelleme :1 Eylül 2008 Pazartesi 09:42:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali aydın IP: 85.96.164.xxx Tarih : 1.09.2008 15:45:36

başarılarınızın devamını dilerim ALLAH ın izniyle böyle devam ederek süper lige çikacagiz herkese teşekkürler