4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Çaykur Rizespor yara aldı

Çaykur Rizespor, kendi sahasında Konyaspor ile 2-2 berabere kalarak, ligde kalma yolunda önemli bir yara aldı. 

Maç sonrası Çaykur Rizesporlu taraftarlar, yönetimi ve teknik heyeti istifaya çağırdılar. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, maç sonrası yaptığı açıklamada, ligde kalmak için sonuna kadar mücadele edeceklerini belirterek, "Beraberlik bizim için iyi bir sonuç değil, çok üzgünüz. Kazanmamız gereken bir müsabakaydı. Kazanamadık. Oyuna gelince iki kez geriye düşmemize rağmen beraberliği sağladık. Özellikle ikinci yarı oyuncularımızın istek ve arzusu kazanmamıza yetmedi. Üzgünüz, ligde kalmak için mücadelemiz sonuna kadar devam edecek" dedi. 

Konyaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner ise, takım olma yolunda önemli bir beraberlik aldıklarını ifade ederek, "Her iki takım ligdeki konumu itibariyle fevkalade önemli bir maç oynadı. İki sefer öne geçtik, ama galibiyeti koruyamadık. Berabere bitti. Beraberlik de bizim için en azından takım olma yolunda atılmış önemli bir adımdır. Kendimizi iyi hissediyoruz. Şimdi önümüzde 5 maç kaldı. Bize rahatlayacak imkanı sağlayacak puanları en kısa zamanda alıp, yolumuza bakacağız" diye konuştu. 

Konyasporlu futbolcu Erkan ise, "Rize'ye 11 maçın 10 tanesini kaybetmiş bir takım olarak geldik. Burada kaybetmek istemiyorduk. En kötü ihtimalle bir puanla dönmek istiyorduk. Çaykur Rizespor bizi yenseydi baraj yükselecekti. Berabere kaldık, baraj daha düşük olacaktır. Şimdi içeride Bursaspor ile karşılaşacağız. O maçı kazanıp ateş hattından uzaklaşmak istiyoruz" derken, kaleci Oğuzhan da, "Çok iyi futbol oynadık. Galibiyeti kaçırdığımızı düşünüyorum. Ama deplasmanda rakibimizle oynadık. Bir puan aldığımız için mutluyuz. Önümüzde Bursaspor maçı var. Onu da kazanıp üst sıralara çıkmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

Çaykur Rizesporlu futbolcu Fahri de, galip gelemedikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Yine galip gelemedik. Gerçekten çok üzgünüz. Artık bu maçlara telafisi yok gözüyle bakıyorduk, ama olmadı. Öne geçebilseydik rakip açılacaktı. Ama iki kez mağlup duruma düşüp, iki kez de beraberliği yakaladık. Takım üzerinde şanssızlık var" dedi.

.
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2008 Pazartesi 10:14:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?