4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Çaykur Rizespor'da hedef büyük

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da, kulüp futbol şubesi sorumlusu Yusuf Turanlı, tüm hazırlıkları yeniden Turkcell Süper Lig'e yükselebilmek için yaptıklarını söyledi.

Yusuf Turanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tüm koşulların istedikleri gibi geliştiğini belirterek, ''Transfer etmek istediğimiz tüm oyuncuları kadromuza kattık. Çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Fizik olarak istediğimiz seviyeye ulaştık. Bütün hazırlıklarımız yeniden Süper Lig'e yükselmek için. Artık ligin başlamasını bekliyoruz'' dedi.

Turanlı, ligde her zaman ilk maçın çok önemli olduğunu ifade ederek, ''Bu nedenle ilk hafta sahamızda yapacağımız Güngören Belediyespor maçı çok önemli. Bu maçta alacağımız 3 puan, bizim lige moralli başlamamızı sağlayacak. Bunun için fiziki gücümüzün yanında bu karşılaşmada taraftar desteğini de yanımızda görmek istiyoruz'' iye konuştu.

Öte yandan yeşil-mavililer, lig hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde sürdürdü.

Teknik direktör Metin Diyadin yönetiminde yapılan çalışmaya, izinli olan Şadi, hafif sakatlıkları bulunan Ali Sakal ve Volkan Koçaloğlu katılmadı.

Yeşi-mavililer, kondisyon çalışmasının ardından yarım alanda maç yaptı.

a.a
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2008 Cumartesi 13:22:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?