4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Çaykur Rizespor'un kader maçı

İstanbul'a 8 eksikle giden Çaykur Rizespor, kümede kalmak için kendi kaderini belirleyeceği Kasımpaşa maçını kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor.

Turkcell Süper Ligi'nde geçtiğimiz hafta kendi sahasında oynadığı ve 2-2 berabere kaldığı Konyaspor maçıyla kümede kalma şansını zora sokan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Erdoğan Arıca, matematiksel olarak umutlarını devam ettiğini belirterek, "Böyle bir ortamda mücadelemizde son haftaya kadar sürecek. Lig bitine kadar umutlarımızı yitirmeyeceğiz. Yarın Kasımpaşa maçına sahaya mutlak galibiyet için çıkacağız. Sonuçta bu maçın önemi ortada. Telafisi olmayan bir maç olacak. Eksik oyuncularımız bir hayli fazla, ancak bu mazeret değil, sahaya çıkıp elimizden geleni yapacağız" dedi.

Arıca, maçı kazanmaları durumunda kalan haftalarda ligde kalmak adına çok daha hırslı olacaklarını da belirterek, "Kimse takımın bu durumda olmasını istemezdi. Ancak şimdi, neden bu duruma düştüğümüzü tartışmaktan çok, nasıl bu durumdan çıkarız onun hesaplarını yapmalıyız. Eğer Kasımpaşa maçından galibiyetle ayrılırsak, bu daha sakin hareket etmemize ancak daha hevesli olmamıza neden olacak" diye konuştu.

Öte yandan Çaykur Rizespor'da Kasımpaşaspor maçı öncesi sakatlıkları bulunan Victoria, Barbosa, Sedat, Kürşat, Suat ve Emrah ile cezalı olan Fahri ve kadro dışı bırakılan Altan kadroda yer almıyor.

MUHTEMEL KADRO: Gonzalez, Gökhan, İgor, Serhat, Anıl, Cumhur, Mustafa, Leandro, Riberio, Zafer, Anderson

SAKAT: Victoria, Barbosa, Sedat, Kürşat, Suat, Emrah

CEZALI: Fahri

KADRO DIŞI: Altan

hürriyet
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2008 Cumartesi 14:55:40
Güncelleme :12 Nisan 2008 Cumartesi 15:00:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?