4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

D. Hastanesi hızlandı

Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hasan Velioğlu, yaptıkları değişiklilerle hastalara aylar sonrasına gün verilmesi devrini kapattıklarını söyledi.


Haseki Hastanesi Kornea Bankası Direktörlüğünden Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Dr. Hasan Velioğlu, daha kaliteli hizmet vermek için çeşitli çalışmalar yürüttüklerini kaydetti.

Hastanenin fiziki açıdan ve cihaz bakımından hiçbir eksiği bulunmadığını dile getiren Dr. Velioğlu, sağlık personeli eksiği de yaşamadıklarını ifade ederek şöyle konuştu:


“Hastanemizde ihtiyaç duyulabilecek tüm tıbbi cihazlar mevcuttur. Kalp ameliyatlarının dışındaki bütün ameliyatları yapabilecek kapasitedeyiz. Geçmişte MR, ultrason, tomografi ve mamografi gibi görüntülü çekimler için hastalarımıza 6 ay sonrasına kadar gün veriliyordu. Biz göreve geldiğimizde hizmet satım alımına giderek bu problemi ortadan kaldırdık. Artık hastalarımız hastanemize geldiği gün içerisinde tüm görüntülü çekimlerini yaptırabiliyor. Ancak sonuçlar 48 saat sonra veriliyor.”


Sağlık Bakanlığı Özürlüler İdaresi Başkanlığı işbirliği ile 82. Yıl Devlet Hastanesi’nde yeni doğan bebeklere işitme testi yapıldığını da anlatan Dr. Velioğlu, bu sayede işitme problemi teşhisi konulan yeni doğanlara cerrahi müdahale yapılarak işitme engelinin erkenden çözülmesine çalışıldığını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2008 Salı 14:37:01
Güncelleme :29 Nisan 2008 Salı 14:45:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?