4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Davut Güloğlu açılıştaydı

Eniştesi Enver Toprak tarafından Rize'de açılan kombi mağazasının açılış törenine katılan sanatçı Davut Güloğlu, Çaykur Rizespor'un ligden düşmesine çok üzüldüğünü söyledi.


Enver Toprak'a ait kombi mağazasının açılışı, sanatçı Davut Güloğlu'nun törene geç gelmesi sebebiyle gecikmeli yapıldı. Kombi mağazasının kurdelesi dualar eşliğinde Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Davut Güloğlu ve eniştesi tarafından kesildi. Sanatçı Güloğlu, açılışın ardından törene katılanlara el yapımı baklavayı ikram etti, bazı davetlilere de kendi elleriyle baklava yedirdi.


Açılışta gazetecilerle sohbet eden Güloğlu, Çaykur Rizespor'un 2. Lige düşmesine çok üzüldüğünü belirterek, "Tüm Rizeliler biliyor ki benim gönlüm hep Rizelilerle. Kalbim her zaman Rize için çarpar. İnanıyorum ki Rizelilerin yüreği de bizim için çarpıyordur. Bu aralar en büyük üzüntüm Çaykur Rizespor'un küme düşmesi. İnşallah seneye yine çıkarız. Bu kez daha güçlü bir şekilde çıkarız. Yine de düşmemiz pek iyi olmadı" dedi.


Güloğlu, basın mensuplarının "yeni sloganının ne olduğu" şeklindeki sorusuna cevap verirken, Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce 'Çay içiniz' şeklinde müdahale etti. Bunun üzerine ilginç bir diyalog oluştu. Güloğlu da, "Yeni sloganımız her şey Türkiye için ama çayı da çok için. Ama müdürüm de bir dahaki reklamlarda beni oynatırsa çok daha için. Çayı o zaman daha çok içecekler" diye karşılık verdi.


Kendisini kızının düğününe çağıran bir bayana, 'Kızını nereye verdin?' diye soran Davut Güloğlu, 'Rize' cevabını alınca çok sevinerek "Kızını çok iyi bir yere verdin. Allah bir yastıkta kocatsın. Hayırlı etsin. İnşallah ömür boyu mutlu hayat sürerler. İnanıyorum da öyle olur. Bizim buradaki evlilikler sağlam oluyor. İstanbul'daki gibi olmuyor" dedi. Güloğlu, sözlerinin ardından gülerek "Ulusal basından kimse yoktu değil mi?" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2008 Perşembe 13:08:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?