4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Dernekler SMS ile bilgilendirilecek

Rize Dernekler İl Müdürü Turgay Esen, ildeki derneklerin kendilerini ilgilendiren konulardan bundan böyle SMS yoluyla haberdar edileceğini söyledi.


Turgay, ildeki derneklerle iletişimin geliştirilmesi ve dernekleri gelişmelerden hızlı bir şekilde haberdar edebilmek için elektronik destekli projeler geliştirdiklerini kaydetti.

Rize Dernekler Müdürlüğü olarak derneklerle toplu SMS yoluyla iletişim kuracaklarını belirten Turgay, “Değişen mevzuatlar, toplantılar ve önemli diğer işlemler ile ilgili bilgileri SMS yolu ile 567 dernek başkanının cep telefonlarına ulaştıracağız. Ayrıca Rize Dernekler İl Müdürlüğü olarak içerisinde dernekler mevzuatı, uluslararası fon veren resmi kurumların internet adresleri, proje yapım mantığını anlatan bilgiler, ilimizdeki ve il dışında hemşerilerimizin kurmuş olduğu dernek ve vakıfların adresleri, dernek faaliyetleri yürütülürken karşılaşılabilecek sorunlara yönelik cevapların anlatıldığı bölümler, modern sivil toplum kuruluşları yönetimi ile ilgili kısa bilgiler ve ildeki derneklere ait istatistiki bilgilerin yer aldığı bin adet CD hazırlatılarak derneklerimize dağıttık” diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2008 Cuma 15:55:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?