4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Ferah: Lig henüz bitmedi

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, iyi bir konumda olmamalarına rağmen ligin henüz bitmediğini belirterek, Çaykur Rizespor'un ligi iyi bir yerde tamamlayacağını söyledi.

Turkcell Süper Lig'in 2. yarısında aldığı üst üste mağlubiyetlerle tehlikeli bölgeye yaklaşan Çaykur Rizespor'da, Fenerbahçe karşısında da kötü gidişin önüne geçilemedi.

Ligin ilk yarısında kalesinde toplam 27 gol gören yeşil-maviler, ikinci yarının ilk 5 maçında toplam 19 gol yiyerek ligin en çok gol yiyen takımı oldu. İkinci yarının geride kalan 5 haftasında galibiyet yüzü göremeyen Çaykur Rizespor, taraftarını da hayal kırıklığına uğrattı.

Takımın son durumunu değerlendiren Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Fenerbahçe maçına çok iyi hazırlanmalarına rağmen sahadan mağlup ayrıldıklarını söyledi. Maçın başlarında kontrollü bir oyun ortaya koyduklarını kaydeden Ferah, "Takımımız maça çok iyi hazırlanmıştı. İyi de başladık. İlk gol bizden geldi. Fenerbahçe'nin ilk golü gelene kadar oyun üstünlüğü bizdeydi. Ancak ilk golden sonra oyun düzenimiz bozuldu ve goller arka arkaya geldi. İkinci yarı oyun hakimiyeti bizdeydi ama skoru değiştiremedik. Karşımızdaki Fenerbahçe çok iyiydi" dedi.

Fenerbahçe karşısında futbolcuların hırs ve isteğinin kendilerine umut verdiğini dile getiren Ferah, "Bu hırs ve istek devam ettiği sürece daha iyi yerlere yükseleceğiz. Lig henüz bitmedi. Bizim için önemli olan ligi nerede bitireceğimizdir. Herkes emin olsun Çaykur Rizespor ligi iyi bir noktada tamamlayacaktır" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2008 Cumartesi 18:08:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?