4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Hazırlık maçlarına devam

Bu sezon 3.lige çıkmayı hedef olarak seçen Çayelispor hazırlık maçlarına devam ediyor.

Bugün Arhavi'de oynanan hazırlık maçında Artvin ekibi Arhavispor'u takımın yıldızı Muharrem'in attığı golle 1-0 yenmeyi başardı.Bu sezon 3.lige çıkmayı hedef olarak seçen Çayelispor hazırlık maçlarına devam ediyor. Bugün 4. hazırlık maçında Artvin ekibi Arhavispor'u Muharrem'in attığı golle 1-0 yenmeyi başardı. Rize 1.Amatör liginin favorilerinden gösterilen Çayelispor ile Artvinin favorisi gösterilen Arhavispor arasında oynanan maç genellikle orta saha mücadelesi şeklinde geçti.

Maça ideal kadrosuna yakın bir kadroyla çıkan Çayelispor oynadığı güzel oyununu skora yansıtarak hazırlık maçlarındaki galibiyet serisini sürdürmüş oldu. Maça Cengiz , Zafer , Gürcan , Serhat , Raşit , Hayrettin , Fatih , Mevlüt , Muharrem , Kadir , Mehmet Emin 11 ile başlayan Çayelispor hergeçen gün daha iyi bir duruma geldiğini de göstermiş oldu. Çayelispor'un kendi gibi 3.ligi hedefleyen bi takımı hazırlık maçında dahi olsa yenmesi camiada yüzleri güldürdü.

Çayelispor'un genç oyuncularından Serhat Telci yaptığı açıklamada ; '' Arhavispor'dan farklı olarak takımımızda herkesin oruçlu olması ve çim zeminin bizi zorlamasına rağmen maçı kazanmasını bildik. Takım olarak şuan iyi yoldayız ve yakın zamanda daha da iyi olacağız '' dedi.

rizegazete.com
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2008 Pazartesi 09:31:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?