4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Judo Takımı şampiyon oldu

Estonya'da düzenlenen Avrupa Judo Şampiyonası'na katılan Çaykur Judo Takımı şampiyon oldu.


Estonya'da düzenlenen Avrupa Judo Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden Çaykur Judo Takımı, büyük bir başarı göstererek Avrupa Şampiyonu oldu.

 

İlk turda turnuvaya Rusya'dan katılan bir takımı 4-3, ikinci turda ise Alman temsilcisini 4-3 yenmeyi başaran Çaykur Judo Takımı, finalde bir diğer Rus ekibini de 4-3 yenmeyi başararak Avrupa Şampiyonu oldu.


Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce, şampiyonluğun mutluluk ve gurur verici olduğunu dile getirerek, "Yöneticilerimiz, antrenörümüz ve sporcularımız bana şampiyonluk sözü vermişlerdi. Sözlerinde durarak bu başarıyı ülkemize kazandırdılar. Ülkemize, ilimize ve kulübümüze tarihi bir şampiyonluk kazandırdılar. Demek ki Türkiye çoktan AB'ye girmiş ve sporda da önemli birincilikler elde etmeye başlamıştır. Estonya'ya giderek bu büyük başarıyı ülkemize ve kulübümüze kazandıran tüm sporcularımız ve görevli yöneticilerimizi, Türkiye Judo Federasyonumuzu candan kutluyorum. Sporcularımdan gelecekte yapılacak olan Dünya şampiyonluğunu bekliyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 13:58:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?