4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Karadeniz Gaz'ı mahkemeye veriyor

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rize doğalgaz iletim ihalesini kazanıp alt yapı çalışmalarını sürdüren firmayı, yüzey çalışmalarını eksik yaptığı gerekçesiyle mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Rize’de doğalgaz iletim ihalesini kazanarak alt yapı çalışmalarını yürüten Karadeniz Gaz isimli firma ile Rize Belediyesi’nin arası açıldı.

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, firmanın yüzey çalışmalarını anlaştıkları gibi yapmadığı gerekçesiyle firma yetkililerini bugün makamına çağırdı.

Bakırcı, firma yetkililerini yüzey çalışmalarını şehrin normal yaşantısını olumsuz şekilde etkilemeyecek şekilde yapılması konusunda uyardı. Bakırcı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Maalesef Rize’de doğal gaz iletim işlerini yürüten bu firma iyi niyetli hareket etmemektedir. Çalışmalarında şehrimize ve insanımıza zarar vermektedirler. Alt yapı ve yüzey çalışmalarını anlaştığımız gibi yapmadılar. Kendilerini son kez uyarmıştık. Artık konuyu yargıya taşıyacağız” dedi.

Firma yetkilileri ise ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını ifade ederlerken, Başkan Halil Bakırcı'nın hassasiyetini anladıklarını söylediler.

.
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2008 Perşembe 23:12:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?