4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Kimsenin göz yaşına bakmam!

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, “Yerel seçimler yaklaşıyor” diye taviz bekleyenleri “Kimsenin gözünün yaşına bakmam” diyerek uyardı. 

Rize Belediyesi Zabıta Ekipleri son olarak Rize’nin Kale Mahallesi’nde bir apartmanın 1. katında koyun besleyen bir vatandaşı uyararak koyunlarını apartmandan çıkartıp bir ahıra yerleştirmelerini sağladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, “Göreve geldiğim günden bu yana kaçak yapılanmalara, uygunsuz ahırlara ve kaldırım işgallerine geçit vermedik. Bir belediye başkanı olarak kimsenin hakkını kimseye yedirtmem. Biz ilke olarak bu kurallara uymayan vatandaşlarımızı ilk olarak uyarıyoruz. Hatalarından dönmelerini istiyoruz. Eğer ikazımızı dikkate almasalar gerekeni yapıyoruz” dedi. 

Apartmanda koyun besleyen vatandaşın ikazları üzerine koyunları apartman dairesinden çıkarttığını kaydeden Başkan Bakırcı “Yaklaşan bir yerel seçim vardır. Hiç kimse ‘seçim yaklaşıyor’ diye ‘belediye denetimlerinden vazgeçecek veya geri adım atacak’ diye bir düşünceye kapılmasın. Kaçak inşaat bulduğumuz zamanda yıkarız, uygunsuz ahır bulduğumuz zamanda gereğini yaparız. Kaldırım işgalinde de gereğini yaparız. ‘Seçim geliyor’ diye hiç kimse böyle ümitlere hayallere kapılmasın. Maalesef insanımızın böyle bir alışkanlığı var. Bir takım tavizlere alışmışlar. Bu dönem böyle olmayacaktır. Böyle düşünenlerin gözlerinin yaşına bakmam” şeklinde konuştu.

...
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2008 Salı 15:26:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?