4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

'Lig bizim için daha yeni başlıyor'

Hentbol Erkekler Süper Ligi ekiplerinden Rize Çaykurspor'un antrenörü Yakup Durmuş, kendileri için ligin bu haftadan itibaren başlayacağını söyledi.

Durmuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lig başlarken çeşitli sorunları nedeniyle ilk 4 haftada yapacakları maçlardan pek fazla beklentileri olmadığını belirterek, ''Çeşitli sorunlar nedeniyle lige iyi hazırlanamamıştık. Ligin ilk haftalarında karşılaştığımız takımlar genellikle güçlü ekiplerdi. Bu nedenle ilk 4 haftadaki mağlubiyetlerimizi bekliyorduk'' dedi.

Kendileri için ligin bu haftadan itibaren başlayacağını ifade eden Durmuş, ''Haftaya deplasmanda Ankara Büyükşehir Belediyespor ile yapacağımız maçtan umutluyum. Sorunlarımız nedeniyle lige kötü başladık. Ancak bundan sonrası için umutluyum. Artık takımımız toparlanma sürecini atlattı. Sonraki haftalarda yapacağımız maçlardan iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

Durmuş, bir yabancı oyuncu alma hakları daha olduğunu, bunun için araştırmalarının devam ettiğini kaydederek, takıma fayda sağlayacak ve uygun maliyette bir oyuncu bulmaları durumunda bir yabancı oyuncu transfer etmeyi düşündüklerini sözlerine ekledi.

a.a
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 12:40:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?