4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Müdüre YouTube şoku

MSN'de bir kadınla yaptığı uygunsuz sohbet Youtube'a düşen Rize'nin İyidere İlçe Tarım Müdürü hakkında soruşturma başlatıldı, başka bir ilçeye memur olarak atandı.

Rize'nin İyidere İlçe Tarım Müdürü A.G.'nin internetteki sohbet programı MSN aracılığı ile chat yaptığı kişi tarafından gizlice kaydedilen ‘uygunsuz' görüntüleri video paylaşım sitesi YouTube'da yayınlandı. Hakkında soruşturma başlatılan A.G. başka bir ilçeye memur olarak atandı.

İlçe Tarım Müdürü A.G., MSN programı aracılığı ile tanımadığı bir kadınla görüntülü chat yaparak yazıştı. ‘Uygunsuz yazışmalar' yapan A.G.'nin görüntüleri görüştüğü kişi tarafından kaydedilip bir süre sonra video paylaşım sitesi YouTube’de yayınlandı. Görüntülerin yayınlanması ardından hakkında idari soruşturma başlatılan A.G.'ye, kınama cezası verildi. Ayrıca müdürlük görevinden alınarak başka bir ilçeye memur olarak atandı. Görüntülerin montaj olduğunu öne süren A.G., kendisine tuzak kurulduğunu ve bunu yapanların tespiti için şikayetçi olduğunu söyledi

Hürriyet
Yayın Tarihi : 8 Mart 2008 Cumartesi 15:50:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?