4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Oğlunun nikahını kıydı

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'nın oğlu Murat Bakırcı dün akşam düzenlenen görkemli törenle Şeyma Arıman ile evlendi.

Rize Yakamoz Restoran'da düzenlenen düğün törenine Rize Valisi Kasım Esen, Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kardeşi Mustafa Erdoğan, AK Parti İstanbul Milletvekili Nusret Bayraktar, AK Parti Rize Milletvekilleri Ali Bayramoğlu ile Lütfü Çırakoğlu, Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan, Kapatılan Refah Partisi'nin Rize eski Milletvekili Şevki Yılmaz gibi tanınmış isimlerin yanında binlerce kişi katıldı.

Davetliler salona sığmayınca salon dışında masa açıldı. Bakırcı ve Arıman çiftinin nikahını Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı kıydı. Nikahta şahitlikleri Mustafa Erdoğan, Nusret Bayraktar, Ali Bayramoğlu, Lütfi Çırakoğlu, Kasım Esen, Enver Salihoğlu ve Yılmaz Katmer yaptı.

Başkan Bakırcı, oğlunun nikahını kıyarken bir hayli heyecanlandı. Bakırcı, şahitlere imza attırmayı unutunca şahitler tarafından uyarıldı. Bakırcı, "Oğluna nikah kıymak her belediye başkanına nasip olmaz. Bu bana nasip oldu. Tabii biraz heyecanlıyım. Heyecanımı bağışlayın" dedi. Yerel televizyonlar tarafından canlı yayınlanan düğün takı töreniyle tamamlandı.

iha
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2008 Salı 16:31:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
guygu özer IP: 88.245.77.xxx Tarih : 5.08.2008 17:47:25

allah ömür boyu sağlık sıhat dolu sevgı anlayış dolu bir ömür nasip etsın ve mutluluklar dilerım...... DUYGU ÖZER RİZE ÇAYELİ