4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Otel hırsızı yakayı ele verdi

Trabzon ve Rize'de kaldığı otel odalarından para ve cep telefonu çaldığı tespit edilen bir kişi Rize'de tutuklanarak cezaevine konuldu.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon'da 4 ayrı otele girerek odalardan para ve cep telefonu çaldığı iddiasıyla polis tarafından yakalanarak gözaltına alınan H.D (38), çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından delil yetersizliği nedeniyle serbest bırakılmıştı.

Trabzon'da serbest kaldıktan sonra önceki gün Rize'ye gelen H.D.'nin Rize'de kaldığı otelde de hırsızlık olayına karıştığı belirlendi. H.D.'nin kaldığı otelde yan odaya girmek suretiyle burada kalmakta olan bir kişinin bin YTL ve 300 Euro parasını çaldığı ileri sürülürken, şüpheli H.D'nin otel odasını kiraladıktan 4 saat sonra otelden ayrılmak istediği belirtildi. Bunun üzerine otelin güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkan polis ekipleri, hırsızlık olayını H.D'nin işlediğini tespit etti.

Otel personeli ile yüzleştirilen ve otele sahte bir kimlikle kayıt yaptırdığı ortaya çıkan H.D., çaldığı paralarla yakalanırken Rize Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Daha sonra çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan H.D. Trabzon Bahçecik Cezaevi'ne gönderildi.

Öte yandan, zanlı H.D'nin 17 farklı suçtan sabıkası bulunduğu ve hırsızlık suçundan yattığı cezaevinden de 2 ay önce tahliye edildiği öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2008 Cumartesi 18:17:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kemal şeyh oglu IP: 78.169.38.xxx Tarih : 21.05.2008 01:22:58

hırsızlıgı sanat haline getiren insanları devlet bir kac ay icerisinde serbest bırakıyor .ve aynı sahsı yine bir kac ay icerisinde başka suclardan tutukluyor.ama geride kac tane ihtıyac sahıbı insanın.canı yanıyor .belli deyıl.bunlara devlet.bir.calşma.kanpı.kurarak.bunların.elıne.kazma.kureyı.versin.bak.ozaman.aynı.sucları.bır.daha.işliyormu.devlet.kalıcı.cozum.uretmelı.