4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Pazarspor deplasmandan şen döndü

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Arsinspor ile 1-1 berabere kalan Pazarspor'da, teknik direktör Hasan Çelik, mağlup durumdayken beraberliği yakalayarak 1 puan aldıkları için sevinçli olduklarını söyledi.

Çelik, öncelikle her iki takımı da kutlamak gerektiğini belirterek, ''Gayet iyi bir mücadele oldu. Her iki takım da pozisyonlar buldu. İlk yarıya baktığımızda duran toptan gol yedik, kaçırdığımız pozisyonlar oldu. İkinci yarı daha kontrollü oynayarak beraberliği yakaladık. Deplasmanda 1-0 mağlupken, beraberliği yakalayarak 1 puan aldığımız için sevinçliyiz'' dedi.

Deplasmana 3 puan için gittiklerini ifade eden Çelik, ''Biz buraya 3 puan için gelmiştik ama 1 puan aldık. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Daha iyi olabilmek için daha çok çalışacağız. Pazarspor olarak gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Bizim zamana ihtiyacımız var. Çok genç futbolculara sahibiz, 19 yaşın altında 6 futbolcumuz var. Bunların tecrübe kazanması için biraz daha zamana ihtiyacımız var. Bunu sağladığımız vakit daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum'' diye konuştu.

AA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 10:28:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?