4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Pazarspor'da Yangın güven tazeledi

TFF 2. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Pazarspor’da bugün yapılan olağanüstü genel kurul sonrası kulüp başkanı Hüseyin Yangın, yeniden başkanlığa seçildi.

Pazarspor Olağanüstü Genel Kurulu bugün Pazarspor Sosyal Tesisleri’nde yapıldı. Mevcut Başkan Hüseyin Yangın tek listeyle girdiği kongrede yeniden başkanlığa seçilirken, kongreye Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin, Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz, Pazarspor Yönetim Kurulu üyeleri, siyasi parti temsilciler, delege ve taraftarlar katıldı.

Kongrede söz alan Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın, Pazarspor’un profesyonel tarihinde ilk kez olağanüstü genel kurul yapıldığını belirterek “Pazarspor olarak olağanüstü genel kurula gittik ancak olağanüstü bir durum olduğu için değildi bu tabii ki. Pazarspor’un ekonomik olarak daha güçlü ve uyumlu bir yapıya kavuşması anlamında aldığımız bu karar sonrası şimdiye kadar hizmet veren tüm arkadaşlarıma değerli hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Hüseyin Yangın başkanlığındaki yeni Pazarspor Yönetim Kurulu asil üyelikleri ise şu şekilde oluştu: “Dinçer Hasanoğlu, Vedat Naiboğlu, Hurşit Ziya Köse, Turan Tan, Abdullah Uzun, Talip Parlak, Hasan Balta, Sabit Yaşar, Neşet Çakır, Erdoğan Pınar, Ekrem Karabekir, Cihan Ergenç, Nurettin Altaylar, Mahmut Naiboğlu, Hasan Telatar, Doğan İnce, Ensar Halitağaoğlu, Nadir Gönülden ve Varol Türkyılmaz.”

iha
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2008 Cumartesi 17:09:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?