4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Polise yutturamadı

Rize’de bir kişi eşinin adına Gürcistan uyruklu bayan arkadaşına pasaport çıkartmak isterken polis tarafından yakalandı.

Edilen bilgiye göre, H. D. (33) isimli bir kişi eşine pasaport çıkartmak için yanında bir bayanla birlikte Rize Emniyet Müdürlüğü Pasaport Şube Amirliği’ne gitti. İşlemler sırasında görevli polis memuru H.D.’nin eşi diye getirdiği Gürcistan uyruklu bayanla eşi N.D.’ye ait kimlikteki fotoğrafların uyuşmadığını fark etti. H.D. polis tarafından sorulan sorulara şüpheli cevaplar vermesi üzerine gözaltına alındı.

Yapılan incelemede N. D. adına pasaport çıkartılmak istenen bayanın Lali Dzeboshvili isimli bir Gürcü kadın olduğu anlaşıldı. Dzeboshvili’nin bir yıl önce vize ihlali suçundan Türkiye’ye girişinin yasaklanmış olduğu öğrenildi. H.D. ve Lali Dzeboshvili dolandırıcılık ve sahtecilik suçlarından alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevkedildi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2008 Çarşamba 17:29:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
METİN UĞUR IP: 88.228.27.xxx Tarih : 3.03.2008 01:20:47

BEN RİZEDE OTURAN BİR VATANDAŞIM.SON ZAMANLARDA RİZEDE SAĞLANAN HUZUR VE ASAYİŞTEN DOLAYI RİZE POLİS TEŞKİLATINA VE EMNİYET MÜDÜRÜNE SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM.KÜÇÜK KARDEŞİMİ OKULA BIRAKTIKTAN SONRA HUZURLU BİR ŞEKİLDE İŞİME GİDEBİLİYORUM.TÜRKİYENİN BİR COK İLİNDE GÖREV YAPTIM AMA RİZEDEKİ KADAR HUZURLU DEĞİLDİM.