4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Rafting Şampiyonası başladı

Rize'de yaklaşık dört yıl önce Fırtına Deresi'nde rafting yaparken hayatını kaybeden Rafting Antrenörü Osman Tatoğlu'nun anısına düzenlenen ve bu yıl 3.'sü düzenlenen Osman Tatoğlu Türkiye Rafting Şampiyonası başladı. 

İkizdere'de düzenlenen yarışmaya Rize ve Rize dışından toplam 14 takım katıldı. Kano ve Rafting Federasyonu'nun 2008 yılı faaliyet programında yer alan akarsu kanosu slalom yarışları kapmasında düzenlenen müsabakada 14 takım arasında iki bayan takımı da yer aldı. 

İlk etap yarışlarında Trabzon'dan şampiyonaya katılan Zigana Doğa Sporları Kulübü'ne bağlı Kevser Saraç isimli bayan sporcu dengesini kaybederek dereye düştü. Akıntıya kapılan bayan sporcu bir süre sonra arkadaşları tarafından dereden
çıkartıldı. Sporcunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Türkiye Kano ve Rafting Federasyonu Asbaşkanı Şafak Tatoğlu yaptığı açıklamada, bu şampiyonada dereceye giren ekibin Avrupa'da düzenlenecek olan turnuvada Türkiye'yi temsil edeceğini açıkladı.

.
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2008 Cumartesi 15:42:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muhammet emiroglu IP: 81.215.114.xxx Tarih : 17.04.2008 16:46:29

RİZEDE FİRTINA DERESINDE 4 YIL ONCE HAYATINI KAYBEDEN OSMAN TATOGLU HOCAMIZI RAHMETLE ANIYORUZ.ONUN ADINA DUZENLENMİŞ OLAN TÜRKİYE RAFTİNG ŞAMPİYONASINDA YARIŞAN TUM TAKIMA BASARILAR DILIYORUM.