4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Rize Parlak'ın peşinde

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Abdülkadir Çakır, Fenerbahçeli İlhan Parlak'ın transferinin tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi.

Çakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçeli İlhan Parlak'ı kadrolarına katmayı istediklerini belirterek, ''Aziz Yıldırım ile İlhan'ın transferi konusunda görüşmüştük. Zico'nun raporu doğrultusunda transfer sonuçlanacaktı. Yapılan son görüşmelerde olumlu aşama kaydettik. Transfer tamamlanma aşamasına geldi. Pazartesi günü bu transferi çok büyük bir aksilik çıkmazsa noktalayacağız'' dedi.

İlhan'ın takıma büyük katkı sağlayacağına inandığını ifade eden Çakır, ''İlhan, yetenekli ve çok iyi bir futbolcu. Hücum gücümüze zenginlik katacak. Özellikle deplasman maçlarında hocamızın aradığı özellikte. İkinci yarı İlhan ile birlikte daha iyi olacak'' diye konuştu.

Çakır, prensip anlaşmasına vardıkları ve Rize'ye getirdikleri Brezilyalı oyuncu Denis Silva Cruz'un sakatlık problemi yaşadığını kaydederek, şöyle devam etti:

''Silva Cruz dizindeki eski bir sakatlık nedeniyle sağlık kontrolünden geçemedi. Kendisi önümüzdeki hafta sağlık kontrolünden geçecek. Eğer bu kontrolde sorun çıkarsa sözleşme imzalamayacağız. Diğer Brezilyalı oyuncu Rodrigo Ninja ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3,5 yıllık resmi sözleşme imzaladık.''

Öte yandan Çaykur Rizespor Kulübü'nün 75. olağan genel kurulu çoğunluk sağlanamadığı için 12 Ocak Cumartesi gününe ertelendi.

AA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2008 Cumartesi 13:54:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?