4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Rize'de imza töreni!

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlenen törende, Galatasaray'dan Çağrı Yarkın ile 4, Gaziantepspor'dan Özgür Volkan Yıldırım ile 2, Gençlerbirliği'nden Okan Öztürk ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Kulüp Başkanı Abdülkadir Çakır, imza töreninde yaptığı konuşmada, Bank Asya 1. Lig'de kendilerini misafir olarak gördüklerini belirterek, ''Bunun için çok güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarımızı uzun zamandır sürdürüyoruz. Okan uzun yıllar Çaykur Rizespor'da görev yapmış. Özgür, Süper Lig tecrübesi çok fazla olan bir futbolcu. Çağrı ise Galatasaray'da yetişmiş, geleceği çok parlak bir futbolcu. Hedeflerimiz doğrultusunda futbolcu arkadaşlarımızı kadromuza kattık'' dedi.

Kadrolarına bir futbolcu daha katacaklarını ifade eden Çakır, şunları söyledi: ''Brezilyalı oyuncumuz Barbosa'nın İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a verilmesine karşılık bu kulüpten Volkan Koçaloğlu ile görüşmelerimizi yürütüyorduk. Kulübünün ardından futbolcu ile de anlaşmaya vardık. Kendisi ile yarın 2 yıllık sözleşme imzalayacağız. Bu transferin ardından kadromuzu tamamlamış olacağız. Kamp döneminin ardından hocamızın ekstra bir düşüncesi olursa bunu değerlendireceğiz.''

Okan Öztürk de Çaykur Rizespor'a transfer olduğu için mutlu olduğunu kaydederek, ''Çaykur Rizespor, benim ikinci evim. Uzun yıllar bu kulüpte hizmet verdim. İnşallah yeniden benim de katkılarımla Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Bunu başaracak inanç ve oyuncu kadrosu var. Sadece bir kıvılcım lazım. Bunu da ateşleyeceğiz'' diye konuştu.

Özgür Volkan Yıldırım ise Çaykur Rizespor'un büyüklüğünü bildiğini kaydederek, ''Bu takımın yeri Süper Lig. Bunu daha önceki dönemlerdeki mücadelesi ile göstermiş bir ekip. Yeniden Süper Lig hakkını kazanmak için elimizden geleni yapacağız'' dedi.

.
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2008 Cumartesi 17:01:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?