4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Rizespor'a evinde şok!

Bank Asya 1. Lig'i 6. hafta müsabakasında Çaykur Rizespor evinde ağırladığı Malatyaspor'a 1-0 mağlup oldu.


Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Metin Diyadin son dört hafta kötü oynadıklarını belirterek, "Sezonun bir iki maçı hariç dört maçta iyi oynamadık. Doğal olarak oyuncularım iyi oynamak istiyor. Bunun direk sorumluluğu bana aittir. İyi oynamamız için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.


Malatyaspor Teknik Direktörü Osman Gökhan ise hedeflerinin liderlik olduğunu belirterek, "Çaykur Rizespor gerçekten ligin en iyi takımlarından bir tanesi. Hedefleri olan bir takım. Güçlü ve kuvvetli olduğunu da biliyorduk. Bizde çalışmalarımızı buna göre yaptık. Malatyaspor adına sevinçliyiz. İddiamız var. Bizde şampiyonlukta varız diyoruz" diye konuştu.


Çaykur Rizesporlu futbolcu Okan kötü oynadıklarını belirterek, "Takım halinde kötü oynadık. İkinci yarı baskı kurduk ama istediğimiz pozisyonları yakalayamadık. Malatyaspor'da ikinci yarıda bulduğu ilk pozisyonu değerlendirerek gol yaptı. Söylenecek fazla bir şey yok. Kötü oynadık" dedi.


Maçın tek golünün sahibi Malatyasporlu futbolcu Mehmet Albayrak ise mutlu olduklarını belirterek, "Bizim için çok iyi oldu. Bu sonucu bekliyorduk. Çünkü bizim takımda çok kaliteli bir takım. İkinci deplasman galibiyetimizi aldık. İddiamız için kazanmamız gerekiyordu. Bunu başardık" şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2008 Salı 09:05:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?