4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Rizespor'da hedef Malatyaspor

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da, teknik direktör Metin Diyadin, Malatyaspor maçını kazanarak ligde iddialı olduklarını göstermeleri gerektiğini söyledi.

Diyadin, sezona iyi başlamalarına rağmen takım olarak henüz istenilen seviyede olmadıklarını belirterek, ''Ligin ilk 5 haftasında topladığımız 10 puan, sezon başında hedeflediğim puandı. Ancak benim planımda Boluspor mağlubiyeti yoktu'' dedi.

Boluspor maçında Mustafa'nın gördüğü kırmızı kartın oyunlarını olumsuz etkilediğini ve bunun da mağlup olmalarına neden olduğunu ifade eden Diyadin, ''Her şeye rağmen liderin sadece 1 puan gerisindeyiz. Zirveden kopmadık. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

Diyadin, şu ana kadar yaptıkları maçlarda oyuna zaman zaman hakim olabildiklerini, ancak arzu ettiği takımın bu olmadığını kaydederek, şunları söyledi:

''Benim istediğim böyle bir takım değil. Maçın her anında oyuna hakim olmalıyız. Ancak bunu sağlamak benim görevim, bahane üretmiyorum. Daha iyi olmamız gerek. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Şu anda tam istediğim seviyede olmasak da kısa sürede istediğimiz seviyeye geleceğiz. Önümüzdeki Malatyaspor maçında, saha avantajımızı kullanarak galip gelmek istiyoruz. Malatyaspor maçını kazanarak ligde iddialı olduğumuzu göstermeliyiz. Böylece zirveden de kopmamış olacağız.''

a.a
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2008 Perşembe 13:13:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?