4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Şener ile görüşmem olmadı

Eski Çevre Bakanı İmdat Sütlüoğlu, eski Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener ile birlikte hareket ettiği iddialarını yalanladı.


Eski Çevre Bakanı ve AK Parti Rize Milletvekili İmdat Sütlüoğlu, AK Parti Ardeşen İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşmada Şener ile birlikte hareket ettiği yönündeki iddiaları yalanlayarak bu yönde çıkan haberlerin doğru olmadığını söyledi.
Abdüllatif Şener ile aynı kabinede görev yaptıklarını kaydeden Sütlüoğlu, şöyle konuştu: "Abdulatif Şener benim çok değerli bir arkadaşımdır. Ailece görüştüğümüz bir insan. Ama Abdüllatif beyin parti kuracağına dair açıklamalar geldikten ve bu süreç basına intikal ettikten sonra benim kendisiyle değil parti çalışması yapmak bir tek görüşmem bile olmadı. Bunu memleketimden buradan herkese duyurmak istiyorum."


Siyaset yaptığı sürece dürüst ve doğru olmaya her zaman gayret gösterdiğini anlatan Sütlüoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Benim siyasete girmeden önce bir fabrikam vardı. Hizmet uğruna onu sattım. Daha birçok mülkümü sattım. Şu an kirada oturuyorum. Siyaset menfaat için ya da farklı beklentiler için yapılmaz. Siyaset hizmet için fedakarlık yapmak demektir. Hizmeti dürüst ve doğru yapmak demektir. Partimizin misyonlarından bir tanesi de budur."

iha
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 12:29:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?