4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Validen sendikaya ziyaret

Rize Valisi Kasım Esen, Öz-Gıda İş Sendikası Rize Şubesi’ni ziyaret ederek sendika yöneticileriyle görüştü.


Rize İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yüksel Vardal ile birlikte Öz-Gıda İş Sendikası Rize Şubesi’ni ziyaret eden Vali Esen, Öz-Gıda İş Sendikası Genel Merkez yöneticilerinden İsmail Serdar, Rize Şubesi kurucuları ve sendika üyeleriyle görüştü.

Vali Esen ziyarette yaptığı konuşmada, il valilerinin Anayasa gereği ilin barış ve huzurunu sağlamakla yükümlü olduklarını hatırlatarak bunun sağlanmasında sivil toplum kuruluşları ile yapılacak iş birliğinin önemine dikkat çekti. İl Valisi olarak kendisinin de şehrin huzurun temini için vatandaşlarla ve sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli görüş alış verişinde bulunduklarını kaydeden Vali Esen, “Kurt puslu havayı sever. Türkiye Cumhuriyetimizde her zaman bir kaos ortamı oluşturmak isteyenler olmuştur. El birliği ile bu kişilerin amaçlarına ulaşmasına izin vermeyelim. Rize’de barış ve huzuru temin etmek için sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içerisinde olmalıyız. Bu anlamda, yeni çay sezonunun sendikanız ve ilimiz ekonomisi açısından hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Vali Esen’in ziyaretinin kendilerini çok mutlu ettiğini dile getiren İsmail Serdar ise “İlimizin barış ve huzurunun temininde devlet yöneticilerimizle her zaman birlikte hareket etmeye hazırız. Sayın valimize bu hassas düşüncelerinden dolayı ve nazik ziyaretinden dolayı Öz-Gıda İş Sendikası adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2008 Cumartesi 16:25:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?