4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

'Yedeklerle galip geldik'

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor'un kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, Fortis Türkiye Kupası 1. kademe maçında yedek oyuncularıyla Orduspor'u 1-0 yenmelerinin, iyi bir takım olduklarını gösterdiğini söyledi.

Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sahalarında Orduspor ile yaptıkları kupa maçında yedek oyuncularıyla mücadele etmelerine rağmen iyi bir futbol ortaya koyduklarını belirterek, ''Rakibimize göre daha iyi oynadık. Yedek oyuncularımızla galip gelmemiz, iyi bir takım olduğumuzu gösteriyor. Üst tura çıktığımız için mutluyuz'' dedi.

Lig maçının ardından kupa maçında da kazanmalarının takımın kendine güveninin pekişmesini sağladığını vurgulayan Ferah, şunları söyledi:

''Şimdi yeniden lige konsantre olacağız. Hafta sonu deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacağız. Şampiyonluğa oynayan bir takım olarak ister kendi sahamızda ister deplasmanda oynayalım, her maçımıza kazanmak için çıkmak zorundayız. Bundan sonra her hafta takımın daha da iyi olacağına ve seri galibiyetler alacağımıza inanıyorum.''

A.A
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 14:10:39
Güncelleme :4 Eylül 2008 Perşembe 14:16:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?