6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Devrimsel'in anısına buzul tırmanışı

Verçenik Dağcılık Kulübü'ne bağlı sporcular geçtiğimiz yıl vefat eden Doktor Mustafa Devrimsel'in anısına Erzincan’a giderek Girvedik Bölgesi'nde buzul tırmanışı gerçekleştirecek.

Merkezi Rize'de Bulunan Verçenik Dağcılık Kulübü'nden yapılan açıklamada, 16-17 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirecekleri Erzincan Girvedik Buzul Tırmanışı’nı, kulüp sporcularından olan ve geçtiğimiz yıl vefat eden Doktor Mustafa Devrimsel'in anısına gerçekleştirecekleri bildirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kulüp Başkanı Emin Ali Kalcıoğlu, "Merhum Doktor Mustafa Devrimsel hocamız gerek meslek hayatlarında ve gerekse dağcılık ve çevrecilik faaliyetlerinde eşi Gül Devrimsel hanımefendiyle beraber bizim için bir öncü, bir önderdi. Bizde kulüp olarak her yıl anısına farklı bir faaliyet düzenleyeceğiz. Biliyoruz ki merhum hocamız Doktor Mustafa Devrimsel de bizlerle birlikte bu faaliyetlerdedir" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2008 Perşembe 11:11:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ziya kızılkaya IP: 85.110.5.xxx Tarih : 17.02.2008 23:00:55

sayın doktor mustafa devrimsel bizlerinde imrendiği birkişidir burası atalyanın kaş ilçesine bağlı ova beldesidir burdada seracılı çoksevdi bu vesileylen tanıştık ben ise tornacılıklan uraşan biresnafım kendisi çok değerli birhocadır ve hep anıyoruz rahmetle yazan ziya usta ohep bylebilir