4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

17'sinde ehliyetsiz sürücü kurbanı oldu

Çayeli ilçesinde, daha önce ehliyetsiz araç kullanmak suçundan hakkında işlem yapılan 17 yaşındaki Serdar T., kullandığı otomobille kendisiyle aynı yaşta bulunan Mustafa Küçüksarı'ya çarparak ölümüne neden oldu.

Kaza gece ilçenin Küçük Taşhane Mahallesi'nde meydana geldi. Serdar T. isimli ehliyetsiz sürücü bir arkadaşına ait 34 YM 7461 plakalı araçla şehir içinde seyrederken yol kenarında bulunan 17 yaşındaki Mustafa Küçüksarı'ya çaptı. Çarpmanın etkisiyle 20 metre uzağa fırlayan Mustafa Küçüksarı hayatını kaybetti.

Olayın tanıkları otomobilin çok hızlı olduğunu ve sürücünün yan yoldaki bir başka sürücüyle yarış yaptığını iddia etti. Kazanın gerçekleştiği yerde yapılan incelemede 70 metre uzunluğunda fren izi tespit edilirken, yapılan teknik incelemede aracın hızının saatte 150 kilometre olduğu bildirildi. Kazadan sonra olay yerini terk eden sürücü Serdar T.'nin geçmişte de ehliyetsiz araç kullanma suçundan hakkında işlem yapıldığı öğrenildi. Serdar T., daha sonra polise giderek teslim oldu.

Kazada hayatını kaybeden Mustafa Küçüksarı'nın yakınları sinir krizleri geçirdi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2008 Çarşamba 16:07:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?