19
Mayıs
2024
Pazar
ÇAYELİ - RİZE

Düğün yemeğinde zehirlendiler

Rize Valisi Enver Salihoğlu, Çayeli İlçesi’nde bir düğün töreninde çok sayıda kişinin yedikleri yemekten zehirlendiğini bildirdi.

Salihoğlu, tedavi altında alınan kişilerin sağlık durumlarıyla ilgi olarak, “Şu anda endişe verici bir durum söz konusu değil, ancak hastalar her ihtimale karşı kontrol altında tutuluyor” diye konuştu.

Rize Valisi Enver Salihoğlu, Çayeli Sahil Camii Vakfı Düğün Salonu’nda Kerim Enisoğlu ile Kadriye Yıldırım’ın düğün töreninde, davetlilere tavuklu pilav ikram edildiğini, yemeği yiyen çok sayıda kişide bir süre sonra çeşitli mide rahatsızlıklarının ortaya çıktığını belirtti.

Rahatsızlanan kişilerin Çayeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığını, ifade eden Enver Salihoğlu, burada yapılan tetkiklerde söz konusu kişilerin yedikleri gıdadan zehirlendiklerinin anlaşıldığını söyledi.

Salihoğlu, “Zehirlenen 100’ü aşkın vatandaşımız Çayeli ve Rize’deki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Sağlık durumlarıyla ilgi şu anda endişe verici bir durum söz konusu değil, ancak hastalar her ihtimale karşı kontrol altında tutuluyor” diye konuştu.

NTV
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2004 Pazartesi 09:56:38
Güncelleme :25 Ekim 2005 Salı 11:19:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?