18
Mayıs
2024
Cumartesi
FINDIKLI - RİZE
Belediye Sayfaları

'Polat Alemdar gibi meşhur olmak istedim'

Rize’nin Fındıklı İlçesi’nde dün İstanbul Barosu avukatlarından Cihan Eren’e aracında silahlı saldırı düzenleyerek ağır yaralayan şahıs tutuklandı.

Fındıklı İlçesi Merkez Camii karşısında dün İstanbul Barosu avukatlarından Cihan Eren’e arabasının içerisindeyken silahlı saldırı düzenleyerek tek kurşunla karnından ağır yaralayan Serhat Karadeniz (25), Fındıklı İlçesi Aksu Mahallesi’ndeki evine yakın bir evde, dün gece yakalandı.

Karadeniz, polise verdiği ilk ifadede, Polat Alemdar gibi meşhur olmak istediğini ve bu nedenle ilçede en çok tanınan, bilinen avukata silahlı saldırı düzenlediğini söyledi. Ruhsal problemleri olduğu ve psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen Karadeniz, bu sabah çıkartıldığı Fındıklı Adliyesi’nde ’kasten adam öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklandı. Karadeniz, çevrede bulunan bir taksi durağından çağrılan taksiyle polis gözetiminde Trabzon Bahçecik Cezaevi’ne gönderildi.

Öte yandan, dün uğradığı silahlı saldırı sonucu karnından ağır yaralanan avukat Cihan Eren’in KTÜ Farabi Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2005 Salı 12:29:42
Güncelleme :25 Ekim 2005 Salı 11:45:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?