18
Mayıs
2024
Cumartesi
PAZAR - RİZE
Belediye Sayfaları

İNTİHAR ŞOV...

Son günlerde moda haline gelen intihar gösterilerinden birisi de Rize'nin Pazar ilçesinde yaşandı. Nişanlısından ayrıldığını öne süren 22 yaşındaki genç 8 katlı inşaatın üzerine çıkarak intihar edeceğini söyledi. 3 saat emniyet güçleri ve vatandaşlara korkulu anlar yaşatan Ömer Mataracı adlı genç nişanlısının gelmesi üzerine binadan indi...

nişanlısından ayrıldığı için ölmek isteyen 22 yaşındaki genç vatandaşlara ve emniyet güçlerine korkulu anlar yaşattı..
Pazar Belediyesinin pazaryeri mevkiinde yapımı devam eden 8 katlı kapalı pazaryeri inşaatının üst katına çıkarak nişanlısından ayrıldığını ve ölmek istediğini söyleyen 22 yaşındaki Hemşin ilçesi Yaltkaya köyü nufusuna kayıtlı Ömer Mataracı adlı genç polisi alarma geçirdi. Anne ve babasının da olay yerine gelerek sakinleştirmek istediği genç tüm uyarılara rağmen nışanlısının olay yerine gelmemesi halinde intihar edeceğini söyledi.
 
Yaklaşık üç saat boyunca yakınları ve emniyet güçlerinin ısrarlarını dinlemeyen genç için nişanlısı olay yerine getirildi. Emniyet güçlerinden nişanlısı ile ilgili teminat isteyen genç, isteklerinin tamamına olumlu cevap verilmesi üzerine binadan aşağıya indi ve emniyet güçleri tarafından sağlık kontrolü amacıyla Pazar Devlet Hastanesi'nde müşahade altına alındı.
Naci Güven
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2003 Perşembe 00:00:13
Güncelleme :15 Nisan 2005 Cuma 11:30:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?