19
Mayıs
2024
Pazar
PAZAR - RİZE
Belediye Sayfaları

Pazar'da 2 günlük bebeği sokağa terk ettiler...

Edinilen bilgiye göre, Pazar’da önceki gece geç saatlerde Liman mevkiinde devriye gezen polisler tarafından bir beze sarılı olarak bulunan kız çocuğu, Pazar Devlet Hastanesi’ne teslim edildi.

Pazar Devlet Hastanesi çocuk servisi doktorlarından Dr. Hakan Görmüş, bebeğin büyük ihtimalle bir hastanede 2 gün önce dünyaya geldiğini ve daha sonra ailesi tarafından terk edildiğini kaydetti.

Sağlık durumu iyi olan bebeği, enfeksiyon kapma ihtimaline karşı küveze koyduklarını kaydeden Dr. Görmüş, "Sağlık durumu çok iyi. 3 kilo 200 gram ağırlığında. Hastaneler polisler tarafından araştırılıyor. Öncelikle ailesini bulmaya çalışıyoruz. Birkaç gün daha yanımızda kalacak. Ardından bebeği Çocuk Esirgeme Kurumu’na vereceğiz" dedi.

iha-rize
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2004 Cumartesi 14:33:12
Güncelleme :25 Ekim 2005 Salı 12:29:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SERKAN ÇZDEMİRER IP: 85.99.225.xxx Tarih : 7.03.2005 18:22:37
Orada böle olayların olması doğal ben kendimden örnek vereyim ordan biriyle evliyim adıda mine özdemirer oda 6 sene benden olan çocuğumuzu bırakıp yani terkedip kaçtı bende annemim yardımıyla çocuğuma baktım o olmasın dikkat edin göz önüne alınnn o civarlarda böle insanlık dışı olayların olmasını çok görmüyorum oraya gidenler onların yaşama tarzlarını bileneler bana katılır bu demek deilki hepsi öle istisnaların hariç olduğunu altını çizerek belirtmek isterim saygılarımla