22
Mayıs
2024
Çarşamba
PAZAR - RİZE
Belediye Sayfaları

Yol çalışmasında fiber optik kablolar koptu

Rize'nin Pazar ilçe merkezinde Karayolları ekipleri tarafından yapılan yol çalışması sırasında, Türk Cumhuriyetleri'ne internet aktaran Türk Telekom'a ait fiber optik kablolarının koptuğu bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Pazar ilçe merkezinde Karayolları ekipleri tarafından yapımı devam eden şehir içi yol çalışmaları esnasında, Telekom'un fiber optik kablolarının da geçtiği hat zarar gördü. Kopan kablolar nedeniyle Türk Cumhuriyetleri'nin bazı kesimleriyle Pazar ilçe merkezinin bir bölümündeki telefon ve internet bağlantıları kesildi.

Türk Telekom yetkilileri arızanın giderilmesi amacıyla kopan kabloların bağlanması işlemini başlattı. Telekom yetkilileri, yurtiçi bağlantı sorununun büyük oranda giderildiğini açıklarken, yurtdışı bağlantısının da kısa sürede sağlanacağı belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2007 Pazartesi 16:56:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ttnet kullanıcısı IP: 78.183.186.xxx Tarih : 30.05.2012 13:35:27

 hız istiyoruz 11 yıldır ttnet kullanıyorum her ay 89 ytl ödüyorum aldıgım internet hızı ise 6.50 çayeli madenli hattına ne zaman fiber kablo döşenek madenli türk telekom sandralının internet hızı ne zaman yükselecek güçlenecek 24 bin 32 bin 50 bin 100 bin internet hızı bizimde hakkımızdır diye düşünmekteyim. bu yorumum rize türk telekom müdürlügüne bigisine sunarım en derininden saygılarımla