20
Mayıs
2024
Pazertesi
ASARCIK - SAMSUN

Vali Güzeloğlu'ndan ziyaret

Samsun Valisi Hasan Basri GÜZELOĞLU salı günü beraberindeki heyet ile ilçemizi ziyaret etti.

Vali Hasan Basri GÜZELOĞLU’ nun ilçemizi ziyaretlerinde Asarcık Kaymakamı Adem ÇELİK, Garnizon Komutanı Mesut YURT, İlçe Belediye Başkanı İbrahim Yüce, İl Genel Meclisi üyesi Mustafa ONAT, daire amirleri, köy muhtarları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılandı. Vali GÜZELOĞLU, Asarcık Kaymakamlığı toplantı salonunda Kaymakam ÇELİK’ ten ilçe hakkında brifing aldı. Kaymakam Adem ÇELİK; “amacımız devlet vatandaş kaynaşmasını sağlamak ve vatandaşın kamu hizmetlerinden maksimum şekilde yararlanmasını sağlamaktır.”
Kaymakam ÇELİK sözlerine şöyle devam etti; “ilçedeki kaynaşmayı sağladıktan sonra kamu çalışanlarıyla ilçe sorunlarını masaya yatırıp, çözümlerini aramayı düşünüyoruz" dedi.

Samsun Valisi Hasan Basri GÜZELOĞLU; Asarcık ilçesinde göreve başlayan Kaymakam Adem ÇELİK’ e yeni görevinde başarılar diledi. Vali GÜZELOĞLU sözlerine şöyle devam etti. “Doğasıyla ve doğallığıyla şirin ilçemizde güzel çalışmaların yapıldığını ve bunların bu dönemde de devam edeceğini biliyorum. Ekonomik kalkınmanın temel alanlarda iyileştirilmesi ve bölge halkının mutlu olduğu bir yerleşim merkezinin elde edilmesi için hep birlikte çok çalışmalısınız. Bundan sonrada inanıyorum ki daha büyük bir azimle çalışacaksınız."dedi.

Daha sonra yapılan çalışmaları yerinde görmek için Samsun Valisi Hasan Basri GÜZELOĞLU, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan KARANFİL, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İSPİRLİ, İl Sağlık Müdürü Mustafa KASAPOĞLU ve beraberindeki heyet ile yapımı devam eden Çok Programlı Lisesi(ÇPL) ek dersliklerini, Anadolu Lisesi öğrencilerinin kaldığı Erkek öğrenci yurdunu ve yapımı devam eden Kız öğrenci Yurt binasını, gelecek eğitim öğretim yılına açılacak olan Anaokulu binasını ve Asarcık Yatılı İlköğretim Bölge Okulunu ziyaret ederek bilgi aldı. Ziyaretleri sırasında Yatılı İlköğretim Bölge Okulundaki öğrencilerle yakından ilgilenip onlarla sohbet eden Vali GÜZELOĞLU öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Asarcık Kaymakamlığı
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2008 Pazar 15:04:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mkc IP: 88.229.248.xxx Tarih : 16.09.2008 00:29:15

Umarım çok keyifli bir gezi olmuştur..biraz kinayeli yazmak istedimde ..Asarcığın kış aylarında nasıl bir ölü ilce olduğunu vali beye anlatılabildiimi??Asarcıkta her tarafı su imkanlarıyla çevrelenmesine ragmen suların akmadığı analtıldımı? veya Asarcığa neden yatırım yapılmadığı..buradaki gerek genclerin diğer şehirlere inşaatlara çalışmaya gitmek zorunda kaldıkları anlatıldımı..?? yok öyle temiz bir havada ..orta serinllikte ve herşey ayarlanmış ziyaret sonucunda gercek asarcığı gördüm diyebilmek bence haksızlıktır..saygılar...selamlar