18
Mayıs
2024
Cumartesi
ATAKUM - SAMSUN

Kurbanlık satışı başladı

ATAKUM'DA 3 ANA MERKEZDE KURBAN SATILABİLECEK

Kurban Bayramı öncesi halkın kurbanlık ihtiyacını karşılamak için 3 ana merkez oluşturulurken, yurdun çeşitli bölgelerinden Atakum'a gelen besiciler buralarda kendileri için hazırlanan parsellere yerleşerek kurbanlık satışına başladılar.

Atakum Belediyesi, Atakumluya kolaylık sağlamak, halkın kurbanlık alım ve kesim ihtiyaçlarının, ulaşımı kolay merkezi yerlerden sağlanması amacıyla Atakum-İstiklal Mahallesi, Taflan-Hakyemezler Caddesi ve Altınkum-Mezbahane olmak üzere, 3 kurban satış yeri, Esenevler, Denizevleri, Mimarsinan, Cumhuriyet ve Mevlana Mahalleleri, Atakent, Kurupelit, Çatalçam, Taflan ve Altınkum pazar yerlerinde kurban kesim noktaları oluşturdu.

Kurbanlık satış ve kesim yerlerinde her türlü hijyen ve temizlik kuralına uyulurken, kendileri için oluşturulan alanları çok beğendiklerini dile getiren hayvan satıcıları, "Suyumuz, elektriğimiz, tuvaletimiz var. Hayvanlarımızdan oluşan kirlilikte her gün temizlik ekipleri tarafından alınıyor. Gerekli hijyenik ortam sağlanıyor. Atakum Belediyesi'ne teşekkür ederiz" dediler.

ATAKUM'DA 3 ANA MERKEZDE KURBAN SATILABİLECEK
İHA
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2009 Pazartesi 12:37:01
Güncelleme :17 Kasım 2009 Salı 08:48:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?