1
Haziran
2024
Cumartesi
CANİK - CANİK - SAMSUN

Kapı kapı atık topluyorlar!

CANİK'TE GERİ DÖNÜŞÜM ÇALIŞMASI

Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, "Çevre Temizlik ve Geri Dönüşüm Bilgilendirme Projesi" kapsamında oluşturduğu 14 kişilik heyetle ilçede çalmadık kapı bırakmıyor.

Projenin uygulanabilirliği açısından eğitim ve bilinçlendirme çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü, geri dönüşümde ciddi mesafe kat etti. Geri dönüşüm bilgilendirme ekibi ile Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret eden Temizlik İşleri Müdürü Basri Mıhçı, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Canik'te bulunan 13 mahallede geniş çaplı bir geri dönüşüm çalışmasını başarılı bir şekilde yürüttüklerini söyleyen Temizlik İşleri Müdürü Basri Mıhçı, “İlçede bulunan 20 bin konutu tek tek dolaşıp halkı bilinçlendiriyoruz. Amacımız geri dönüşümü olan atıkların ülke ekonomisine kazandırılması ve çevre temizliğinin daha hijyenik olarak özverili bir şekilde yapılmasını sağlamak. Aylık 220 ton katı atığın toplandığı ilçemizde geri dönüşümde önemli mesafeler aldık. Çalışmalarımızı haftanın üç günü sürekli olarak yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Geri dönüşümün ihmale gelmeyecek bir konu olduğunu söyleyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Temiz toplum, temiz bir çevre için elimizden geleni yapmalıyız. Halkımıza geri dönüşüme göstermiş olduğu duyarlılıktan ötürü teşekkür ediyorum" diye konuştu.

CANİK'TE GERİ DÖNÜŞÜM ÇALIŞMASI
CANİK'TE GERİ DÖNÜŞÜM ÇALIŞMASI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2011 Çarşamba 15:21:00
Güncelleme :16 Mart 2011 Çarşamba 16:07:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?