18
Mayıs
2024
Cumartesi
CANİK - CANİK - SAMSUN

Polis Okulu Canik'e geliyor

POLİS OKULUNUN CANİK'E TAŞINMASI GÜNDEMDE

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir ve Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu'nun büyütülmesi ve Canik'e taşınması için kolları sıvadı.

AK Parti MKYK Üyesi ve Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Uğur Hacıkerimoğlu, İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ı makamında ziyaret etti. Demir ve Genç, 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu ile ilgili hazırladıkları projeyi Bakan Atalay ile paylaşırken, projeye sıcak bakan Atalay, TOKİ Başkanı Bayraktar'dan da olumlu yanıt aldı.

Mevcut 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu binasının eski ve yetersiz olduğunu ifade eden AK Parti Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Başkan Genç'in hazırladığı projeden bahsetti. Polis Okulu'nun mevcut yerinin TOKİ'ye verilmesi halinde Canik'te imar uygulaması yapılmış halde 50 dönümlük arazi tahsis edebileceklerini belirten Başkan Osman Genç de, "TOKİ ile işbirliği yaptığımız cezaevi örneğinde olduğu gibi Polis Okulu'nu Canik'e taşıyabiliriz. Böylece Polis Okulu'nun kapasitesini de artırıp, daha modern bir hale getirerek Polis Akademisi olarak Samsun'a hizmet vermesini istiyoruz. Bunun için 50 dönüm araziyi verebiliriz" dedi.

İçişleri Bakanı Beşir Atalay konuyla ilgili aradığı TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar'a projeyi anlattı. Projeye sıcak baktıklarını belirten Bakan Atalay, böyle bir proje geliştirdikleri için Milletvekili Demir ve Başkan Genç'e teşekkür etti. Bakan Atalay, bir iki ay içerisinde TOKİ Başkanı Bayraktar ile birlikte Samsun'a geleceklerini ifade ederek, söz konusu yerleri inceleyip karar vereceklerini söyledi.

POLİS OKULUNUN CANİK'E TAŞINMASI GÜNDEMDE
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2010 Cumartesi 14:27:03
Güncelleme :7 Ağustos 2010 Cumartesi 17:06:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?