26
Mayıs
2024
Pazar
CANİK - CANİK - SAMSUN

Tornavidayla saldırdılar

OY KULLANMAYA GİDERKEN HASTANELİK EDİLDİ

Samsun'da bir dolmuş şoförü oy kullanmaya giderken 2 kişi tarafından yolu kesilerek 'parayla oy topladığı' gerekçesiyle tornavidalı saldırıya uğrayıp parasının gasp edildiği ileri sürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Canik ilçesinin Ambarpınar köyünde meydana gelen olayda, referandum için köydeki okula oy kullanmaya giden Ahmet Eroğlu'nun (34) yolu 2 kişi tarafından kesildi. "Sen köyde parayla oy topluyormuşsun?" diyen şahıslar, "O zaman bize de para vereceksin" diyerek Ahmet Eroğlu'na tornavida ile saldırdılar. Cebindeki parasının da gasp edildiği iddia edilen Ahmet Eroğlu, elinin 3 yerinden, kasığından ve bacağından tornavida ile yaralanarak hastanelik oldu. Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ahmet Eroğlu, tedavi altına alındı.

Eroğlu, "Köy okuluna oy kullanmaya gidiyordum. 2 kişi yolunu kesti ve 'sen parayla oy topluyormuşsun?' dediler. Ben kimseye ne evet ne de hayır verin, demedim. Cebimdeki 200-300 TL paramı da zorla aldılar. Beni köyün azası kurtardı" dedi.

CHP Samsun İl Başkanı Hüseyin Değerli ve CHP Canik İlçe Başkanı Mustafa Kılıç, olayı haber alır almaz hastaneye giderek Ahmet Eroğlu'na 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundu. Başkan Değerli, "Referandum seçimlerinde insanların ne kadar gergin oldukları seçim günü de ortada. Vatandaşlarımızı daha anlayışlı olmaya çağırıyoruz" diye konuştu.

OY KULLANMAYA GİDERKEN HASTANELİK EDİLDİ
OY KULLANMAYA GİDERKEN HASTANELİK EDİLDİ
OY KULLANMAYA GİDERKEN HASTANELİK EDİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2010 Pazar 14:05:05
Güncelleme :12 Eylül 2010 Pazar 19:50:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?