24
Mayıs
2024
Cuma
CANİK - CANİK - SAMSUN

Torunu yaşındaki kıza tecavüz etti

16 YAŞINDAKİ KIZA TECAVÜZ ETTİĞİ İDDİA EDİLEN YAŞLI ADAM TUTUKLANDI

Samsun'da 16 yaşındaki bir kız çocuğuna 2 yıldır tecavüz ettiği iddia edilen 69 yaşındaki bir kişi çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay, Canik ilçesinin Görgenyatak köyünün Yerlice Mahallesi'nde meydana geldi. Babası ölen annesi de zeka özürlü olan 16 yaşındaki G.Ö., eşi 4 yıl önce ölen 2 çocuk babası akrabası Yaşar U.'nun (69), 2 yıldır kendisine tecavüz ettiğini iddia ederek şikayetçi oldu. İstanbul'da ikamet eden Yaşar U.'nun 2 yıldır tütün dikmek için geldiği Samsun'da her defasında kendisine tecavüz ettiğini ileri sürerek jandarmaya haber verdi.

Yaşar U.'nun yine İstanbul'dan tütün dikmek için geldiğini, kendisine tecavüz ettiğini ve kimseye söylememek için "Seni rezil ederim" diye dehdit ettiğini söyledi. Canik İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olayla ilgili olarak Yaşar U.'yu yakalayarak gözaltına alındı. Yaşar U. suçlamaları kabul etmeyerek, kendisinin zaten cinsel fonksiyonunun yerinde olmadığını ileri sürdü.

Jandarmadaki ifadesinin ardından bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen Yaşar U., "Cinsel istismar" suçundan tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2010 Cumartesi 16:39:04
Güncelleme :15 Mayıs 2010 Cumartesi 17:47:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?