24
Mayıs
2024
Cuma
ÇARŞAMBA - SAMSUN

11.Tirit Yemeği coşkusu

Çarşamba'ya bağlı Dalbahçe Köyü’nde her yıl geleneksel olarak yapılan Tirit Yemeği Günü’ kutlamalarının 11.’si Metro Milenyum Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Dalbahçe Köyü Muhtarlığı tarafından düzenlenen Tirit Günü Kutlama yemeğine AK Parti Milletvekili Mustafa Çakır, Çarşamba Kaymakamı Nurettin Yücel, Terme Kaymakamı Selami Altınok, Ünye Kaymakamı Ali Bakoğlu, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Terme Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu, Samsun İş ve İşçi Bulma Kurumu Başkanı Tahsin Bayar, Çarşamba TSO Başkanı Yusuf Kefeli, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

Dalbahçe Köyü Muhtarı İsa Taflan, yemekte yaptığı konuşmada, "Dalbahçe Köyü’nün, meşhur Tirit yemeğini tanıtmak ve sesimizi duyurabilmek için 11 yıldır geleneksel olarak böyle bir gün düzenliyoruz. Bu yılda burada olmanın ve bizlerin yanına gelerek onurlandıranların hepsine teşekkür ediyoruz. Köyümüzü tanıtmak ve sesimizi daha iyi duyurmak için daha başka projeleri de yakında hayata geçireceğiz. Gelen tüm davetlilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2005 Cumartesi 18:34:58
Güncelleme :19 Nisan 2005 Salı 18:44:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?