22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇARŞAMBA - SAMSUN

4 Çocuklu kadına yardım eli

Samsun'un Çarşamba ilçesinde 4 çocuğuyla ortada kalan kadına devlet sahip çıktı. Samsun İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, olayla ilgilenerek ailenin durumunu inceletmek için Sosyal Hizmet Uzmanı görevlendirdi.

 İl Sosyal Hizmetler Müdürü Muzaffer Çelik, 4 çocuğu ile ortada kalan Emine Kocamer ile ilgili açıklama yaptı. Kurum olarak birinci hedeflerinin çocukların aile yanında bakımlarının sağlanması olduğunu söyleyen Muzaffer Çelik, "Çocuklardan birine nakdi yardım bağlandı. 

Müdürlüğümüze bağlı bir uzmanı derhal inceleme için Çarşamba'ya gönderdik. Aile evinde incelendi. Çocuklardan birine aylık 300 YTL nakdi yardım bağlandı. Bu süre uzatılabilir de. Anne çocuklarına bakmak istediği için çocuklar aile yanında kalacak" dedi. 

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar da konu ile bizzat ilgilenerek ailenin tüm ihtiyaçlarının karşılanması yönünde talimat verdi. Çarşamba Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve Çarşamba Belediyesi Çözüm Merkezi, ailenin daha sağlıklı koşullarda hayatını devam ettirebilmesi için aileye uygun ev arayışlarına devam ediyor.
iha
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2007 Çarşamba 22:43:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?