15
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇARŞAMBA - SAMSUN

AKP'den kitap toplama kampanyası

Samsun Çarşamba ilçesinde, AK Parti Gençlik Kolları tarafından başlatılan 'Kitap Toplama Kampanyası'nda toplanan kitaplar, Sahil Köyü Kuruba İlköğretim Okulu'na teslim edildi. 

AK Parti Gençlik Kolları Tanıtım Medya Başkanı Hüseyin Erol, toplanan kitapların bir bölümünü Sahil Köyü Kuruba İlköğretim Okulu'na götürerek teslim etti. Kitapları teslim alan Kuruba İlköğretim Okulu Müdürü Betül Yön, öğrencilerin bu tür kitaplara çok ihtiyacının olduğunu belirterek, “Öğrencilerimiz bu kitapları görünce çok sevinecekler. Öğrencilerimiz böyle kitapları kaynakları okumak için can atıyorlar. Bunları da okuyacaklarına inanıyorum” dedi. Betül Yön, okullarında kütüphane kurulması için de desteği ihtiyaçlarının olduğunu vurguladı. 

AK Parti Gençlik Kolları Tanıtım Medya Başkanı Hüseyin Erol da, “Bundan sonra kalan kitaplarımızı birkaç okula daha bağışlamayı düşünüyoruz. Özellikle kırsal okullarda bu tip kitaplara ilgi ve ihtiyaçların fazla olduğunu fark ettik. Öğrenci kardeşlerimizin geleceklerine küçükte olsa bir katkımızın olması bizi çok mutlu ediyor. Kampanyaya katılan yardımları olan herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 1 Mart 2007 Perşembe 12:56:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Orhan IP: 88.224.145.xxx Tarih : 11.03.2007 00:44:27
Ak Parti Gençlik Kolları olarak yapmış oldukları bu davranışı ve kampanyayı bütün güvenimle desteklemekteyim.Devamının yapılmasını istemektediyim