22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇARŞAMBA - SAMSUN

AKP'li kadınlardan Dündar'a ziyaret

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zeynep Gürbüz, ''Çarşamba ilçesinde belediye imkanları ile başlanarak tamamlanan veya devam eden büyük çalışmalar bizleri onurlandırmaktadır" dedi.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zeynep Gürbüz ve Yönetim Kurulu Üyesi Muradiye Ergin, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Dündar, İl Başkanı Gürbüz'ü Çarşamba'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşkilat çalışmalarında başarılar diledi.

Teşkilatçılığın önemli olduğunu, bu nedenle de parti yönetiminin de tüm kademelerinin her konuda istişare etmesi gerektiğinin altını çizen Zeynep Gürbüz, "Ülkemiz, AK Parti ile her alanda güzel bir gelişme ivmesi yakaladı. Önemli olan yakalanan bu ivmenin devam etmesidir. Temennimiz, ülke genelinde olduğu gibi Çarşamba'da da yakalanan bu gelişmenin devam etmesidir. 3 yıllık AK Parti iktidarında Çarşamba ilçesinde yaşanan gelişmeler bizleri gururlandırmaktadır. Belediye imkanları ile imalatına başlanarak tamamlanan veya devam eden Adapark Rekreasyon Alanı, Ord. Prof. Ali Fuad Başgil Köprüsü ve Şehirlerarası Otobüs Terminali gibi büyük projeler, Çarşamba'nın geleceğe umutla bakmasına vesile olabilecek çalışmalardır. Başarılı çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Dündar'ı kutluyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2007 Salı 16:12:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?