18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇARŞAMBA - SAMSUN

Başkan ve vekil vatandaşa bilgi verdi

Samsun Çarşamba İlçesi Belediye Başkanı Av. Hüseyin Dündar, AK Parti bayramlaşma toplantısında ilçe için yapımına başlanacak projeler hakkında Samsun Milletvekili Mustafa Çakır, partililer ve bayramlaşmaya gelen vatandaşlara bilgi verdi.

Çarşamba için 28 Mart yerel seçimlerinde verdiği sözleri unutmadığını hatırlatan Belediye Başkanı Av. Hüseyin Dündar, "Geçen dönemde başlatılan sebze ve meyve halini transit geçiş hal olarak yapımına devam edeceğiz. Yine sebze haline paralel olarak yeni otogar çalışmalarımız için halimizin hemen karşısında 17 dönümlük arsa alındı. Otogarımızın yapımına en kısa sürede başlayacağız. Çarşamba trafiğini hafifletmek için üçüncü köprü çalışmamız Nisan ayında ihalesi yapılarak Yeşilırmak Lisesi karsısında başlayacak. Yine bu çalışmaya bağlı olarak Yeşilırmak ve ada sahasının çevre düzenlemesi yapımı başlıyor. Otogar için Ocak ayında Belediye Meclisi toplanarak kararını çıkarmıştır. Biz geldiğimiz 10 ay gibi bir süre içerisinde 20 trilyon lirayı bulan kamu ve esnaflara olan borçları bahane etmedik ve etmeyeceğiz. Bu sıkıntıları ve çözüm yollarını bile bile talip olduk ve geldik. Artık çalışmalarımız başlıyor. Modern ve çağdaş Çarşamba için hep birlikte çalışmaya, ilkbahar ayı ile birlikte başlıyoruz. Şimdiden hepimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Bayramlaşmaya Milletvekili Mustafa Çakır, Belediye Başkanı Av. Hüseyin Dündar, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri İbrahim Tarım, İsa Sandıkçı, Mustafa Baş,Durmuş Sezgin, İshak Köksal, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Dalgıç, Belde AK Parti Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2005 Cumartesi 17:50:35
Güncelleme :4 Mayıs 2005 Çarşamba 13:51:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?