16
Mayıs
2024
Perşembe
ÇARŞAMBA - SAMSUN

Bebek su kanalında kayboldu

Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde motosikletin su kanalına düşmesi sonucunda meydana gelen kazada motosiklette bulunan anne ve oğlu yaralanırken, 2 yaşındaki çocuk su kanalında kayboldu. 

Edinilen bilgiye göre, dün saat 19.30 sıralarında Bey Yenice Köyü'nden sepetli motosikletle ilçeye dönen Turgut Tıngır'ın kullandığı 55 HL 029 plakalı motosikletin benzini bitti. Eşi Necla, çocukları Umut ve Güllü de yanında bulunan Turgut Tıngır, ailesini motosikletin yanında bırakarak benzin almak için istasyona gitti. Bu sırada oyun oynayan Umut (8), motosikleti yolun kenarında bulunan kanala düşürdü.

Kanala düşen motosikletin sepetinde bulunan anne Necla, kucağındaki ve motosikletin üzerinde bulunan iki çocuğunu kurtarmaya çalıştı. Umut, annesinin yardımıyla su kanalından çıkarken, 2 yaşındaki Güllü akıntıya kapılarak kayboldu. Suda bebeğini arayan anneyi gören köylüler yardıma koşarken, jandarma ekipleri de olay yerine geldi. Jandarma ve köylülerin yaptığı aramada bebek bulunamadı. Samsun Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birliği ekipleri de olay yerine gelerek arama çalışmalarına katıldı. Yaklaşık 2 saat kanalda yapılan arama çalışmaları sonuç vermedi. 

Havanın kararması nedeniyle arama çalışmaları yarına ertelendi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2007 Perşembe 09:02:27
Güncelleme :8 Şubat 2007 Perşembe 19:09:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?