31
Mayıs
2024
Cuma
ÇARŞAMBA - SAMSUN

Büro Memur-Sen'den ilçe ziyaretleri

Samsun Büro Memur-Sen Başkanı Fevzi Gül, yönetim kurulu üyeleri ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Samsun Büro Memur-Sen Şube Başkanı Fevzi Gül, yönetim kurulu üyeleri Veysel Yılmaz, Ümmet Yanık, Kazım Alakauş Salıpazarı ilçesindeki kamu kuruluşlarını ziyaret etti.

Büro hizmet kolundaki çalışanların ziyaretinde de memurların sorunları yerlerinde bizzat kendilerinden dinlendi ve çözüm önerileri tartışıldı. Çalışanlar da dilek ve temennilerini Samsun Büro Memur-Sen yöneticilerine iletti. Daha sonra, görevine yeni atanan Salıpazarı İlçe Özel İdare Müdürü Ali Kukuş makamında ziyaret edilerek 'hayırlı olsun' dilekleri iletildi.

Salıpazarı ziyaretinden sonra Çarşamba Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne giden heyet, burada çalışanlarla sohbet ettikten sonra da Terme ilçesinde Mal Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Açıklamalarda bulunan Samsun Büro Memur-Sen Şube Başkanı Fevzi Gül, üye aidatlarıyla ilgili spekülasyonlar yapılmaya çalışıldığına dikkat çekti.

Sendikaya üye olan memurların üyelik ödentisinin 4688 sayılı Kamu Görevlileri Kanunu’nun 25. Maddesi’ndeki hükme göre hesaplandığını vurgulayan Gül, bazı sendikaların Büro Memur-Sen'in üyelerinden çok yüksek oranda sendika aidatı kesileceği dedikodusu yaptıklarını ve çalışanları istifaya yönelttiklerini, böyle bir durumun olmadığını kaydetti

.
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2008 Çarşamba 14:56:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?