18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇARŞAMBA - SAMSUN

Çarşamba-Ayvacık yolu asfaltlanıyor

Samsun'un Çarşamba ve Ayvacık ilçelerini birbirine bağlayan karayolunun asfaltlanması çalışmalarına başlandı.

Çarşamba-Ayvacık Karayolu, 40 tonluk araçlarla kum taşınması nedeniyle bozulmuş ve kullanılamaz hale gelmişti. Yolda yeniden asfaltlama çalışması yapılması için başlatılan girişimler sonuç verdi. AKP Samsun Milletvekili Mustafa Çakır'ın çalışmaları neticesinde, gerekli ödenek ayrıldı ve Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yol yapımına start verildi.

Çarşamba-Ayvacık arasındaki 30 kilometrelik karayolunu asfaltlamaya başlayan ekipler, 2 günde 20 kilometrelik alanın asfaltını bitirdi. Karayolunun, Samsun-Ayvacık arasındaki Beylerce mevkiine kadar asfaltlanacağı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2005 Cuma 13:16:12
Güncelleme :1 Temmuz 2005 Cuma 13:35:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fatih sünger IP: 81.213.248.xxx Tarih : 12.09.2008 08:42:30

selam ayvacık hemserılerım ben rizeli fatih 1 oncesıne kadar yoremız olan ayvacık terıce koyunde 5 kadar bır sure kaldım benım yasadım bu terıce koyunun yolları ınannkı bır patıka yolu gıbıydı nerdeyse kımseler ugarsmıyo koy yolarımızla ama bır suredır doslarımla tlf ıletısımımde cok yenı gelısmeler alıyoum mutış sevındım bunda amagı gecen basta erkan avcı baskanıma buradan bınlerce tesekkur ederım koylerınızde cok sorunlar oldunu bızzat ben gordum koylerı aynenn 1945 yılına benzıyo 1945 gormedık ama belgesellerden ızlıyoruz baskanınız erkan beye bınlerce tesekur ederım ben kendı memleketımden seslenıyorum ılkez bole bır ayvacıkata sıte kuruldugu ıcın sevındım sasırdım sabaha buradan onlara seslenmek ısterım erkan bey yenı calısmaları ıcın basarılar dılerım ben kendı memleketınde 5 yıl gecırdım ınsallah bır dahakıne cok guzel faalıyetlerın gelıstını gorursek bız gurbetcı arkadasları olarak buyuk ssevınc duyacaz bu sıtede emegı gecen tum arkadaslara basarılar dılerım ayvacık ıcın bır tas uzerıne tas kayana mınnntarım rızelı olarak @@@@rizeli kocerıden terıce koyu muhtarı aydın ozcanada buradan seslenıyorum koyun vatandslarıyla aynı bır belde baskanı gıbı calısmalarını gostermesını rıca ederım bızzzat sukranlarımı sunarım